Silvestrovský cyklokros 2021 - 15. ročník memoriálu Pavla Sládka

Plakát Cyklokros 2021
Dne 31.12.2021 od 10:00 se v Terezíně - Akademické ulici 406, uskuteční pod záštitou starosty pana Reného Tomáška tradiční již 59. ročník Silvestrovského cyklokrosu, konaný zároveň již jako 15. ročník memoriálu Pavla Sládka. Závodit se bude jak v kategoriích vypsaných pro licencované závodníky, tak i v kategoriích pro příchozí. Detailní rozpis závodu naleznete v sekci Závody.
!!! Upozornění pro startující - vzhledem k současným opatřením proti šíření onemocnění Covid-19 je nutné vyplnit "Self Report (formuláře i na místě)" a prokázat svou bezinfekčnost.
  • Amatéři
    Děti do 12 let: mohou startovat po prokázání bezinfekčnosti.
    Mládež od 12 do 18 let: startovat může, pokud se prokáže očkovacím certifikátem či certifikátem s laboratorním potvrzením o prodělání onemocnění covid-19 v posledních 180 dnech, pro tuto věkovou kategorii platí i negativní PCR test, jeho platnost je 7 dní.
    Dospělí (18 let a starší): prokázat se mohou pouze očkovacím certifikátem či certifikátem s laboratorním potvrzením o prodělání onemocnění covid-19 v posledních 180 dnech, již neplatí PCR test (výjimka osoby s neukončeným očkováním či osoby, které se ze zdravotních důvodů očkovat nemohou), platnost PCR testů, na něž se vztahují výše zmíněné výjimky, je 72h.
  • Profesionálové
    Prokázat se mohou pouze očkovacím certifikátem či certifikátem s laboratorním potvrzením o prodělání onemocnění covid-19 v posledních 180 dnech, případně PCR test platnost 72h.

Nálepky: